Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac 2014

Marţi, 24 Decembrie 2013 14:01

Horoscop Rac 2014

 

Horoscop Rac 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Rac: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Rac Previziuni generale

In prima jumatate a anului 2014 nativii Rac nu se bucura de o viata usoara. Vinovatii pentru aceasta stare dificila sunt: Uranus, Jupiter, Marte si Pluto. Totusi, Jupiter aduce atat dificultati, cat si oportunitati. Astfel, unii raci isi vor perfectiona studiile, vor intreprinde calatorii, vor avea satisfactii spirituale, vor demara proiecte de amploare. Toti racii insa vor fi atinsi de latura negativa a lui Jupiter, cu manifestari spre exagerare, supraevaluare, exces, etc. Asadar, avem de a face cu un Jupiter distonant, dar u disperati, puteti face fata situatiilor ivite daca evitati riscurile si nu va implicati in activitati care va depasesc.

In privinta starii de sanatate, Jupiter creste pofta de mancare si aduna kilogramele.

Relational, racii vor avea parte de iubiri patimase, chiar conflictuale. In lunile ianuarie-februarie 2014 sunteti foarte sensibili si percepeti lucrurile extrem de subiectiv.

 

Horoscop 2014 - Rac Dragoste

Emotiile pun stapanire pe nativii Rac in prima jumatate a anului 2014. Jupiter se manifesta excentric, fiind obsesiv, exigent si intens. La fel apare si Saturn. In schimb, Pluto aduce crispare. Astfel, Pluto si Saturn vorbesc despre relatii fasciante, dar complicate, fiind opusul a ceea ce vrea Jupiter. Prezenta lui Venus in casa cuplului Racului aduce o perioada de referinta pentru viata de cuplu. Marte, aflat in ciclul retrogradarii, accentueaza distonantele Jupiter-Pluto si provoaca agitatie si nervozitate.

Daca aveti o relatie solida, va rezista, dar nu fara eforturi din partea dvs. Cu toate aceste neplaceri, Jupiter ramane optimist si protector, ajutandu-va sa treceti peste toate aceste situatii cu succes.

Atentie in luna august 2014, cand puteti fi pusi in situatia de a lua decizii marcante. Finalul de an va aduce evenimente neasteptate, dar fericite, anuntand pasiune, dinamism si armonie.

 

Horoscop 2014 - Rac Cariera

Prezenta lui Uranus si Jupiter in casa Racului aduce schimbare, innoire, energie, entuziasm, uimire, motivare. Daca reusiti sa va canalizati fortele oferite de Uranus si Jupiter, veti avea parte de un mare salt in cariera in cursul anului 2014. Dar, nu este simplu. Marte, stapanul casei carierei Racului, apare intr-o pozitie nefavorabila in prima jumatate a anului 2014, astfel ca actiunile dvs. pot fi deficitare. Pot sa apara situatii si persoane care perturba si blocheaza activitatea personala.

Colaborarile sunt problematice in lunile ianuarie-februarie 2014, mai ales in ianuarie. Cu toate acestea, rezistati si faceti fata stresului si muncii asidue prin tenacitate, incredere, forta si curaj. Incepand cu luna iulie 2014 tensiunile scad in intensitate si incep sa se vada roadele eforturilor din prima parte a anului.

Jupiter intra in casa banilor Racului, ceea ce aduce speranta, cooperare, confort financiar. In colaborare cu Uranus, se prevad situatii si schimbari pozitive.

Lunile septembrie-octombrie 2014 sunt marcate de prosperitate, evolutie, dezvoltare.

 

Horoscop 2014 - Rac Sanatate

In anul 2014 nativii Rac nu trebuie sa neglijeze starea personala de sanatate. Asadar, acordati atentie pentru aspectul fizic si organismul dvs. Faceti miscare, nu uitati de odihna, programati un program strict si regulat pentru mesele alimentare. In acest fel, veti reusi sa nu acumulati kilograme in plus. Nu in ultimul rand, ganditi pozitiv si aveti incredere in dvs. Totul decurge bine si fara nicio problema.

 


Newer news items:
Older news items: