Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti septembrie 2013

Joi, 22 August 2013 02:13

Horoscop Pesti septembrie 2013

 

Afla horoscop Pesti septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti - Dragoste

Pentru nativii Pesti pasiunea pare sa fie la ea acasa in luna septembrie 2013. Dispuneti de entuziasm, senzualitate, putere de seductie, etc. Pot sa apara ocazii amoroase care au legatura cu profesia, locul de munca, calatoriile si actele de cultura la care participati, prin prezenta lui Venus. Pare sa fie o luna magica, frumoasa, speciala si romantica, cu efecte pozitive in viata dvs. relationala. Evenimente deosebite apar in jurul datelor de 7 septembrie 2013, 14 septembrie 2013 si in ultima saptamana a lunii.

 

Horoscop Pesti - Cariera si bani

Luna septembrie 2013 aduce pentru nativii Pesti multa munca si termene limita. Nu va ingrijorati, veti face fata deoarece sunteti sub influenta Soarelui si a planetelor Marte, Jupiter si Saturn, ceea ce aduce putere si curaj, reactii rapide, perseverenta, capacitati si aptitudini de luptator. Nu va fi usor, insa rezultatele vor fi pozitive, iar munca dvs. va fi remunerata corespunzator. Prima parte a lunii pare saracita financiar, dar dupa jumatatea lunii lucrurile se schimba si apar beneficiile si resursele financiare. Un castig neasteptat poate sa apara in a doua saptamana a lunii septembrie 2013.

 

Horoscop Pesti - Sanatate

In luna septembrie 2013 nativii Pesti trebuie sa acorde atentie mai mare asupra starii lor de sanatate deoarece sunteti predispusi la mici probleme. Pot sa apara boli acute, infectii, inflamatii si crize. De asemenea, sunteti predispusi la accidente. Puteti evita aceste situatii neplacute daca aveti grija de dumneavoastra. Astfel, munciti echilibrat, evitati excesele si nu va suprasolicitati organismul.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: