Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti martie 2014

Marţi, 25 Februarie 2014 02:14

Horoscop Pesti martie 2014

 

Horoscop Pesti martie 2014Afla horoscop Pesti martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti martie 2014 - Dragoste

Pentru luna martie 2014 nu se anunta mari evenimente si intamplari pe plan relational. Lucrurile decurg firesc, nu aveti parte de nimic spectacular si iesit din comun in plan sentimental. Lucrurile se schimba putin in a doua jumatate a lunii, odata cu intrarea lui Marte. Iesiti din conul de umbra si, in planul iubirii, chiar sunteti vegheati de Venus si Jupiter. Veti avea parte de unele suprize spre sfarsit de luna …

 

Horoscop Pesti martie 2014 - Cariera si bani

In aceasta luna va bucurati de succes pe plan profesional. Va remarcati la locul de munca, mizati pe calitatile personale, aveti prestanta, va puneti in valoare calitatile de organizator si lider, iar acest fapt atrage de la sine admiratie si laude din partea celorlalti. Se pare ca prezenta Soarelui va surade in cariera. Totusi, pe plan financiar nu stati stralucit, pot sa apara mici incurcaturi, caci Marte isi reia cursul retrograd. Pentru a evita momentele neplacute si problemele financiare actionati cu precautie, platiti ratele si obligatiile la timp si lasati initiativele pentru lunile urmatoare. De asemenea, va sfatuim sa nu imprumutati bani.

 

Horoscop Pesti martie 2014 - Sanatate

Luna martie 2014 pare destul de derutanta in privinta sanatatii. In principiu, va bucurati de un tonus fizic bun, insa nu sunt excluse unele neplaceri si riscuri. Aveti o mare sensibilitate perceptiva si e posibil sa fiti supusi unor situatii de criza ori urgenta. Din aceasta cauza, fiti vigilenti si acordati timp pentru odihna si relaxare. Incercati sa nu va stresati mult, faceti miscare, adoptati un regim alimentar echilibrat si sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: