Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iunie 2016

Luni, 16 Mai 2016 01:07

Horoscop Pesti iunie 2016

Horoscop Pesti iunie 2016Afla horoscop Pesti iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti iunie 2016 - Dragoste

In luna iunie 2016 va bucurati de armonie si liniste in preajma familiei. Daca va aflati int-o relatie, e momentul unei schimbari. Vorbim despre planuri de oficializare a relatiei si demersuri de viitor (achizitonarea unei locuinte personale, reamenajarea casei, etc.). Evident, resimtiti nevoia unei schimbari si va bucurati de intelegere, bunastare, emotie, siguranta, s.a.m.d. Daca sunteti singuri, sunteti deschisi provocarilor si aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Indiferent de statului relational, in a doua jumatate a lunii va bucuratie de iubire, pasiune si revigorare in plan sentimental. Va place sa seduceti si va lasati sedusi in acelasi timp. Sunteti extrem de romantici si sansele va surad gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Venus si Jupiter.

Horoscop Pesti iunie 2016 - Cariera si bani

Incepand cu luna iunie 2016 lucrurile incep sa prinda contur in plan profesional. In sfarsit scapati de influenta nefasta a planetei Marte si reusiti sa va manifestati liber, dand glas ideilor si punand in aplicare activitatile. Dispuneti de energie si elan, mizand in principal pe creativitate si originalitate. In orice caz, totul e bine calculat, actionand in baza unei strategii eficiente de lucru. Nimic nu e lasat la ordinea intamplarii. Deciziile sunt cumpatate, adoptate in urma consultarii echipei. Financiar, recompensele nu intarzie sa apara, iar beneficiile survin in mare parte din tranzactii imobiliare, distractii si activitati creative. Totusi, fiti precauti si nu riscati!

Horoscop Pesti iunie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna iunie 2016 sunteti destul de agitati gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetei Saturn, iar acest lucru se resimte in plan fizic. Munciti mult, va consumati, iar aceste aspecte se rasfrang in mod negativ asupra starii personale de sanatate. Incercati sa pastrati ratiunea si echilibrul in viata dvs. Zambiti, abordati lucrurile cu calm, ganditi optimist si bucurati-va de orice moment al vietii. In orice situatie, luati partea buna a lucrurilor, bucurati-va de viata, petreceti timpul alaturi de cei dragi si nu veti regreta. Mai mult de atat, evitati excesele de orice fel, faceti miscare, recurgeti la plimbari in aer liber si nu uitati de timp pentru odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: