Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti 2013

Joi, 27 Septembrie 2012 18:32

Horoscop Pesti 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Pesti: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Pesti - Caracteristici generale 2013

Nativii Pesti vor avea in 2013 un an in care vor avea noroc in tot ceea ce demareaza: noi prietenii, noi oportunitati de munca, finante, etc. Impulsurile lui Saturn va confera o incredere maxima in propriile capabilitati. Anul 2013 aduce vesti foarte bune pe plan profesional. Veti munci mult insa va veti bucura si de rezultate. In societate veti fi tratati cu respect. Pe plan financiar veti avea parte de anumite fluctuatii. Este posibil ca la un moment dat sa aveti parte de castiguri neasteptate. Aveti insa grija in cazul in care doriti sa demarati un parteneriat in afaceri. Uranus in conflict cu Pluto pot crea un aspect care sa duca la diferite altercatii. Fiti atenti la toate clauzele contractuale cand este vorba de afaceri si parteneriate. Cei care isi cauta un loc de munca au sansa spre finalul anului 2013 sa gaseasca ceea ce cauta. Tranzitul lui Neptun aduce farmec si mister in viata voastra. Intrarea Marelui Benefic, Jupiter in casa iubirii, creativitatii si copiilor incepand cu finalul lunii iunie aduce mult romantism in viata voastra. Cei casatoriti se vor bucura de o relatie frumoasa si de reusitele copiilor. Cei care sunt intr-un cuplu pot profita la maxim de acest aspect si se pot bucura unul de prezenta celuilalt. Bine aspectate sunt si casa educatiei si a calatoriilor in strainatate. In ceea ce priveste sanatatea se anunta un an fara mari probleme atata timp cat veti avea grija sa nu va surmenati.  

 

Horoscop Pesti - Dragoste 2013

In 2013, Pestii vor reusi sa ii impresioneze pe cei din jurul lor, si in special pe cei dragi. Vor avea loc anumite schimbari in modul in care veti privi relatia de cuplu. Veti fi mult mai lucizi si mai analitici. Intrarea lui Jupiter, incepand cu iunie 2013, pe casa iubirii aduce schimbari si o perioada incarcata de romantism. Cei casatoriti vor reaprinde scanteia dragostei si vor intra intr-o noua etapa, incercand sa comunice mai mult si sa consolideze relatia. Este insa posibil ca unii Pesti sa realizeze ca sunt implicati intr-o relatie care nu mai decurge normal si sa decida sa iasa din aceasta situatie. Chiar daca va fi o decizie mai radicala ei vor gasi puterea de a nu suferi foarte mult si de a merge mai departe cu incredere. Unele cupluri vor decide sa se casatoreasca. Cei singuri se vor bucura incepand cu iunie 2013 de o perioada de 12 luni favorabila intalnirii sufletului pereche. Daca veti intalni pe cineva in aceasta perioada este foarte posibil sa va simtiti ca un adolescent indragostit. Veti avea parte de o viata sociala activa, veti fi apreciati de cei din jur. Cea mai speciala zi in ceea ce priveste dragostea este ziua de 19 iunie cand Soarele va ajunge langa Jupiter in casa iubirii. Profitati de aceasta ocazie si fiti foarte atenti. Este ziua in care iubirea va poate iesi in cale.

 

Horoscop Pesti - Cariera 2013

Pe plan profesional se anunta vremuri bune. Eforturile si munca pe care ati depus-o in ultimii ani va incepe sa isi arate si rezultatele. Aveti sansa de a beneficia de mai multe surse de venit. Veti fi apreciati la locul de munca si sunt foarte posibile anumite avansari. Aveti insa grija daca aveti o afacere personala sau sunteti implicati intr-un parteneriat. Faptul ca Uranus este in conflict cu Pluto poate face ca relatia de afaceri sa fie una mai complicata si este foarte posibil sa apara neintelegeri. Aveti grija la hartiile pe care le semnati. Daca nu sunteti foarte sigur de ceea ce faceti consultati un expert. Cei care nu au un loc de munca este posibil sa gaseasca ceva in partea a doua a anului 2013. Perspective foarte bune se anunta si pentru cei implicati in politica. De asemenea, Pestii vor avea mare noroc in ceea ce priveste cursurile de perfectionare, educatia si examenele.

 

Horoscop Pesti - Bani 2013

In linii mari se poate spune ca nu veti avea mari probleme in ceea ce priveste finantele in 2013. Sunt insa posibile anumite fluctuatii. Afacerile vor merge destul de bine daca sunteti foarte atenti la tendintele pietei si daca veti avea maturitatea de a evita orice conflicte cu partenerii. Faptul ca sunteti inspirati in afaceri va ajuta sa demarati proiecte cu mari sanse de reusita. La locul de munca sunt posibile avansarile si deci o crestere a veniturilor. Sfatul nostru este sa cheltuiti banii cu prudenta. Asa veti reusi sa va puneti la adapost in anii care urmeaza.

 

Horoscop Pesti - Sanatate 2013

Influentele planetare va vor face mai energici si mai pozitivi. Veti incerca sa va schimbati modul de viata si sa acordati mai multa atentie unui stil de viata mai sanatos. Posibilele afectiuni ale sistemului nervos pot fi depasite daca veti reusi sa imbinati munca cu relaxarea si odihna. Renuntati la sedentarism si profitati de vitalitatea pe care o aveti. Aveti mare grija la posibile afectiuni oculare. Mergeti la medicul specialist de urgenta daca veti simti un anumit disconfort.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: