Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu septembrie 2015

Vineri, 14 August 2015 07:52

Horoscop Leu septembrie 2015

Horoscop Leu septembrie 2015Afla horoscop Leu septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu septembrie 2015 - Dragoste

In septembrie 2015 se pare ca lucrurile revin pe fagas normal pentru nativii Leu gratie lui Venus care isi reia mersul direct. Va simtiti mult mai destinsi, iar lucrurile incep sa functioneze normal. Incurcaturile de odinioara incep sa se lamureasca, iar proiectele ce au stagnat incep sa functioneze. Dar, nu actionati impulsiv. Analizati bine orice situatie si nu va pripiti caci Marte pozitionat in Leu, alaturi de Venus, e impetuos. In plan relational va manifestati cu pasiune, fiind plini de senzualitate si energie amoroasa. Bucurati-va de momentele frumoase alaturi de perechea dvs., dar evitati sa luati hotarari pentru perioada urmatoare.

Horoscop Leu septembrie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca aveti libertate de miscare in luna septembrie 2015 deoarece Venus, stapana carierei Leului, isi face simtita prezenta. Lucrurile revin la normal si reusiti sa iesiti din impasul in care va aflati. Sunteti activi, iar sansele de reusita sunt mari, mai ales ca beneficiati si de influente pozitive din partea planetelor Venus si Marte. Dati dovada de initiativa, originalitate, creativitate si va implicati optim in orice activitate. Principalul factor mobilizator sunt castigurile financiare. Munciti, iar sansele de a face bani sunt mari. Dar, fiti precauti si nu actionati impulsiv, pentru a evita orice surpriza neplacuta.

Horoscop Leu septembrie 2015 - Sanatate

Incepand cu aceasta luna reusiti sa va destindeti putin, caci Saturn, stapanul casei bolilor Leului, isi schimba pozitia. Va simtiti mult mai bine, dar asta nu inseamna ca ati scapat de griji. In continuare trebuie sa fiti vigilenti in privinta starii de sanatate, cu toate ca sunteti mult mai relaxati. Scapati de tensiunea si presiunea de pana acum si reusiti sa va bucurati de linistea caminului. Aveti energie, important e sa stiti cum o canalizati. De mare ajutor va e si psihicul, caci reusiti sa fiti optimisti si sa abordati totul cu veselie si elan. Asadar, faceti miscare, petreceti timpul alaturi de cei dragi si nu uitati sa mancati cat mai sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: