Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iunie 2014

Duminică, 25 Mai 2014 01:46

Horoscop Leu iunie 2014

 

Horoscop Leu iunie 2014Afla horoscop Leu iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu iunie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna benefica in ceea ce priveste dragostea, caci Venus – planeta iubirii – se situeaza intr-o pozitie vizibila si puternica. Se pare ca va aflati in centrul atentiei si reusiti sa va faceti remarcati. Exista o mare posibilitate de conexiune intre relatiile dvs. cu viata publica si cariera. Se pare ca manifestati extrem de mari pretentii de la partener, iar atractia resimtita este direct proportionala cu statutul, faima sau performantele dvs.  In a doua saptamana a lunii iunie 2014 se anunta tensiune, deci, fiti pe faza si evitati confruntarile si discutiile in contradictoriu, altercatiile de orice fel.

 

Horoscop Leu iunie 2014 - Cariera si bani

Luna iunie 2014 aduce colaborari si beneficii in plan social. Se pare ca reusiti sa va neteziti calea spre succes, avand mari sanse de reusita si succes. Partenerul va sustine si va intelege aspiratiile. Prezenta Soarelui va este benefica mai ales in prima jumatate a lunii si va asigura sprijin din partea protectorilor, precum si simpatia publicului. Se pare ca aveti succes mai ales in activitatile de echipa, reusind sa va faceti remarcat prin competante, autoritate, calitatile personale si capacitatile de lider demonstrate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa evitati operatiunile de amploare.

 

Horoscop Leu iunie 2014 - Sanatate

Sunteti intr-o forma excelenta in luna iunie 2014. Parca nimc nu va sta in cale, insa nu abuzati de capacitatile dvs. In prima jumatate a lunii iunie 2014 pot sa apara probleme in ceea ce priveste aparatul respirator, sistemul nervos, precum si unele probleme privind motricitatea. Evitati sa va suprasolicitati intelectual si nu exagerati cu munca. Ultima decada a lunii iunie 2014 aduce cu sine o scadere a tonusului, insotita de o mare nevoie de odihna si o dispozitie introspectiva. Asadar, evitati excesele de orice fel, adoptati un regim sanatos si echilibrat de viata, atat in munca, cat si in alimentatie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: