Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu decembrie 2015

Marţi, 17 Noiembrie 2015 23:10

Horoscop Leu decembrie 2015

Horoscop Leu decembrie 2015Afla horoscop Leu decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu decembrie 2015- Dragoste

In decembrie 2015 lucrurile stau destul de incert in plan sentimental. Daca in prima parte a lunii va simtiti fara libertate de actiune in plan sentimental si oarecum intr-o pozitie subordonata in viata de cuplu, in a doua jumatate a lunii resimtiti fericirea ca o stare acuta. Intr-un final, va bucurati de armonie, buna dispozitie si iubire, gratie prezentei planetei Venus in casa cuplului Leilor. Vorbim despre o conjunctie relationala favorabila, ce duce spre disponibilitate sentimentala, interes si dragoste reciproca. De asemenea, isi face resimtita prezenta planeta Marte, ce induce o anumita restrictie, insa totul e mult mai relaxant, lipsit de responsabilitati si obligatii. Important e faptul ca perechea va sustine in tot ceea ce faceti, incurajandu-va si sustinandu-va neconditionat.

Horoscop Leu decembrie 2015- Cariera si bani

Decembrie 2015 pare sa fie o luna benefica in plan profesional pentru nativii Leu. Sunteti extrem de prinsi in activitati, insa reusiti sa faceti fara tuturor provocarilor. Mai mult de atat, aveti oameni care va incurajeaza sa mergeti mai departe, indiferent de situatie, mobilizandu-va permanent. Evident, cel mai mare impact in decizii revine din partea celor dragi: perechea de viata, familia, prietenii si colaboratorii apropiati. Spre surprinderea dvs., veti remarca sustinere si din partea concurentilor si adversarilor. Succesul e aproape, insa tine de felul cum actionati si reactionati in diverse situatii. Fiti deschisi in comunicare, socializati, cooperati cu cei din jur, evitati confruntarie si sigur veti reusi. Totusi, incercati sa fiti iscusiti si pastrati diplomatia in actiune, astfel incat sa aveti sorti de izbanda. Financiar, lucrurile stau bine, insa nu ar strica sa fiti mai precauti in cheltuieli mai ales in a doua jumatate a lunii.

Horoscop Leu decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2015 nu excelati in privinta starii de sanatate, insa nu trebuie sa va panicati. Nu vorbim despre lucruri grave, ci doar de unele probleme de sanatate ce va pot da, uneori, anumite batai de cap. In caz de necesitate, nu ar strica un control medical preventiv. Evident, starea de inconfort se datoreaza prezentei nefavorabile a planetei Venus, guvernatoarea zodiei Taur si a situatiei inconfortabile a planetei Marte in casa bolilor Leilor. Cele mai mari neplaceri survin in urma stresului, a suprasolicitarilor, a imprudentei si a rapiditatii in activitatile derulate. Sunteti predispusi, in principal, riscurilor de infectii, inflamatii, boli acute si accidentari. Deci, fiti cu ochii in patru in orice intreprindeti. Nu uitati de odihna, relaxare, alimentatie sanatoasa, liniste si ... totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: