Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu 2013

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Leu 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Leu: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Leu - Caracteristici generale 2013

Pentru nativii Lei anul 2013 va fi un an cu impact puternic pe casa familiei si casei, serviciului si banilor, educatiei si calatoriilor in strainatate. In 2013, Pluto in conflict cu Uranus va face sa existe anumite tensiuni si schimbari surprinzatoare. La locul de munca nu veti scapa din pacate de conflictele cu sefii si colegii. Doar o atitudine mai diplomata din partea dumneavoastra va face ca viata profesionala sa intre pe un fagas mai normal. In afaceri, Leii se vor descurca mai bine daca vor munci pe cont propriu. Tranzitul lui Neptun pe casa banilor ii va face pe Lei sa viseze mai mult, insa este posibil sa nu fie toate materializate. Sfarsitul verii si inceputul toamnei va fi perioada cea mai fasta din punct de vedere material. Sunt bine aspectate pentru Lei casa studiilor si a calatoriilor. Jupiter si Soare intensifica dorinta Leilor de afirmare si de a iesi in evidenta. Saturn in Scorpion ii va influenta pe Lei sa acorde o mai mare atentie vietii de familiei si casei. Responsabilitatile si obligatiile familiale le vor ocupa o mare parte din timp. Vor fi foarte grijuli in relatia de cuplu si vor fi umarul puternic pe care cei apropiati se pot sprijini. Cu sanatatea Leii vor sta destul de bine daca vor reusi sa aiba o viata echilibrata si sa evite excesele.

 

Horoscop Leu - Dragoste 2013

Casa familiei va fi in 2013 in mod primordial influentata de prezenta lui Saturn. Acest aspect ii va determina pe Lei sa puna familia pe un plan important, sa analizeze si sa incerce sa imbunatateasca relatiile. Vor fi perioade in care veti reusi sa traiti momente deosebite alaturi de persoana iubita. Viata de cuplu va fi, in general, una armonioasa. Sensibilitatea si grija de care veti da dovada va face minuni in relatia de cuplu si in multe relatii se va reaprinde scanteia pasiunii. In momentele grele, Leii vor beneficia de prezenta si suportul persoanelor apropiate. Pentru cei singuri, casa casatoriilor va fi puternic aspectata. Daca inca nu v-ati intalnit sufletul pereche, din martie 2013 pana la finalul anului sunt sanse mari ca iubirea sa apara in calea voastra. O persoana cu care veti simti ca puteti impartasi aceleasi pasiuni, sentimente, viziuni asupra vietii si lumii.

 

Horoscop Leu - Cariera 2013

Cum spuneam, aspectul conflictual dintre Saturn si Venus va face ca in 2013, viata profesioanala sa nu fie una lina si fara tensiuni. Dimpotriva, vor fi perioade in care vor izbucni conflicte destul de intense, fie cu sefii, fie cu colegii. Nu trebuie insa ca in aceste momente sa actionati impulsiv si sa va schimbati locul de munca. Incercati mai bine sa temperati situatia si sa lasati conflictele sa se stinga singure. Daca aveti o afacere, anul 2013 se anunta a fi unul destul de bun. Sfatul nostru ar fi sa actionati pe cont propriu si sa nu va asociati cu alte persoane.

 

Horoscop Leu - Bani 2013

Pe plan financiar, Leii vor beneficia de tranzitul lui Neptun. In general, nativii Leu se pot baza pe resurse materiale stabile atat timp cat vor adopta o atitudine concilianta la locul de munca si nu vor actiona impulsiv. Vor fi si perioade in care norocul le va surade Leilor. Este posibil ca partenerul de viata sa fie beneficiarul unei mosteniri sau sa intre in posesia unor sume de bani neasteptate. Chiar daca in anumite momente vor exista tentatii de a cheltui excesiv sau de a intra in investitii riscante, sfatul nostru ar fi sa cantariti cu atentie toate posibilele beneficii si posibilele pierderi. O chibzuiala matura a banilor va face ca 2013 sa nu fie unul cu probleme.

 

Horoscop Leu - Sanatate 2013

In anul 2013 Leii vor avea parte de o stare a sanatatii destul de buna. Vor fi perioade in care vor deborda de energie si asta se va reflecta in tonusul si modul in care isi vor trai viata. In perioadele stresante este bine sa incercati sa va stapaniti si sa incercati sa va odihniti mai mult. Mici probleme este posibil sa apara in ceea ce priveste digestia si stomacul. Incercati sa mancati regulat si sa alegeti produse care sa va ofere plusul de energie si vitalitate de care aveti nevoie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: