Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni octombrie 2014

Miercuri, 17 Septembrie 2014 11:50

Horoscop Gemeni octombrie 2014

 

Horoscop Gemeni octombrie 2014Afla horoscop Gemeni octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Dragoste

In luna octombrie 2014 se pare ca nativii Gemeni sunt extrem de dinamici. Nimic nu pare sa le stea in cale. Marte traverseaza casa cuplului Gemenilor, ceea ce aduce energie pasiune si actiune. Veti aveti parte doar de evenimente favorabile dumneavoastra, bucurandu-va si de influenta planetelor Venus, Jupiter si Uranus. Veti oferi atentie partenerului/partenerei si veti primi inapoi afectiunea acestora. Sunt posibile mari realizari pentru cuplu sau va puteti bucura de reusita partenerului/partenerei. Viata de cuplu va decurge armonios si va veti bucura de fiecare moment petrecut impreuna. Nativii Gemeni singuri este posibil sa fie loviti fulgetator de catre Cupidon. Nici nu veti stii cum va veti indragosti de cineva din anturajul vostru.

 

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera pentru Gemeni in luna octombrie 2014 conjunctura astrala este una favorabila in special in ceea ce priveste parteneriatele, munca de echipa. Veti fi destul de solicitati la locul de munca dar veti reusi sa faceti fata cu brio provocarilor. Pentru cei care au o afacere pe cont propriu luna octombrie va fi una plina de provocari. Vor aparea oportunitati de piata si veti fi pus in situatia de a face fata rivalitatilor si concurentei. Este posibil sa apara un nou partener de afaceri. Veti negocia, veti analiza si pune in aplicare noi stategii de afaceri. Fiti insa o idee mai prudenti in prima decada a lunii octombrie. Fiti foarte atenti la ceea ce semnati. Financiar nu o veti duce rau. Primele dou saptamani ale lunii, in perioada eclipsei de Luna, este posibil sa apara mici probleme cu banii insa acestea vor fi rezolvate in urmatoarele saptamani.

 

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Sanatate

Incercati sa acordati o atentie mai speciala starii de sanatate in octombrie 2014. Prezenta lui Mercur este posibil sa se repercuteze intr-un mod mai negativ asupra tonusului vostru. Incercati sa aveti un stil de viata cat mai echilibrat, sa va respectati orele de somn si sa va hraniti corespunzator. In acest fel veti reusi sa treceti peste micile sicane pe care vi pe poate produce anumite afectiuni. Partenerul de viata va fi cel care va reusi sa va faca sa deveniti mai optimist si mai energic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: