Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni martie 2018

Sâmbătă, 03 Februarie 2018 22:47

Horoscop Gemeni martie 2018

Horoscop Gemeni martie 2018Afla horoscop Gemeni martie 2018. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2018 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni martie 2018 - Dragoste

Luna martie 2018 sta sub semnul pasiunii si a armoniei in plan relational. Va implicati in tot ceea ce inseamna relatie si reusiti sa va exprimati trairile emotionale in mod direct si original. Stiti ce va doriti, astfel ca luati initiativa si actionati in consecinta. Daca sunteti intr-o relatie, totul decurge bine, reusind sa petreceti clipe frumoase in doi. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea, important e sa iesiti si sa socializati cat mai mult. In rest, va bucurati de voie buna si fericire, bucurandu-va de influentele pozitive ce survin din partea planetelor Venus si Mercur. Profitati de aceasta perioada si relaxati-va cat mai mult, petrecand in compania celor dragi.

Horoscop Gemeni martie 2018 - Cariera si bani

In luna martie 2018 norocul va surade, iar sansele de avansare in cariera sunt maxime. Dispuneti de numeroase oportunitati profesionale, important e sa analizati situatia si sa alegeti situatia cea mai convenabila pentru viitor. Dvs. stiti cel mai bine ce va doriti, astfel ca decizia va apartine. Va puteti sfatui cu cei din jur, insa trebuie sa aveti ultimul cuvant. Luati in calcul posibilitatile de colaborare si promovare, sustinere si castig in plan financiar, interese si necesitati. Cert e faptul ca aveti sustinere din partea apropiatilor, reusind sa va integrati in colectivitate, mizand pe aceleasi interese, obiective si planuri strategice. Financiar, aveti parte de recompense frumoase.

Horoscop Gemeni martie 2018 - Sanatate

Se pare ca in luna martie 2018 va aflati intr-o forma destul de buna de sanatate, mai ales ca beneficiati de influente pozitive din partea planetei Marte. Totusi, nu e cazul sa va neglijati, mai ales spre finalul lunii, caci sunteti predispusi riscurilor de imbolnavire. In acest sens, nu va neglijati, evitati excesele de orice fel, nu va suprasolicitati si adoptati un stil de viata cat mai echilibrat, cu tot ceea ce semnifica: alimentatie sanatoasa, miscare, odihna si relaxare. Feriti-va de situatiile cu risc si manuiti obiectele cu grija! In rest, petreceti timp in compania celor dragi si zambiti. Totul va fi bine, important e sa nu exagerati si sa fiti optimisti, indiferent de situatie!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: