Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni martie 2015

Sâmbătă, 14 Februarie 2015 16:23

Horoscop Gemeni martie 2015

 

Horoscop Gemeni martie 2015Afla horoscop Gemeni martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 debuteaza pentru nativii Gemeni cu o perioada de introspectie interioara, de regasire a sinelui, de analiza a trecutului si luarea unor decizii cu efect pe termen mediu. Si pe plan sentimental va veti reevalua relatia si comportamentul in cuplu. Acest aspect va va ajuta sa va consolidati relatia, sa comunicati mai eficient si sa rezolvati multe neintelegeri. Cei singuri este posibil sa aiba o serie de aventuri, trairi intense dar de scurta durata. Se pot indragosti in taina de cineva si nu vor avea curajul sa-i spuna acesteia ce simt. Spre finalul lunii viata de familie se echilibreaza, veti petrece momente frumoase in compania persoanei iubite si alaturi de copii.

 

Horoscop Gemeni martie 2015 - Cariera si bani

O mare parte din atentia voastra in luna martie va fi focusata pe indeplinirea sarcinilor si obiectivelor pe plan profesional. Chiar daca se anunta o perioada destul de agitata veti gasi energia si capacitatea de a face fata cu brio tuturor provocarilor. Prezenta planetei Mercur va fi una de bun augur si veti fi mult mai bataiosi decat de obicei. Si comunicational stati mai bine. Veti reusi sa lucrati foarte bine in echipa. Pentru cei care au afaceri personale o serie de oportunitati vor aparea spre finalul lunii. Este posibil ca unii Gemeni sa puna in practica anumite idei de business pe care le aveau de multa vreme. Financiar nu vor se anunta mari schimbari.

 

Horoscop Gemeni martie 2015 - Sanatate

Nu se anunta mari probleme in ceea ce priveste sanatatea. Cu putina grija si atentie veti incepe primavara cu o stare fizica si psihica destul de buna. Pentru contracararea unor posibile viroze sau stari gripale puteti apela la un tratament naturist pentru intarirea imunitatii. Fiti mai vigilenti si atenti in data de 20 martie cand va fi Luna noua. Prezenta Soarelui incepand cu 21 martie 2015 va va incarca energetic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: