Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni mai 2017

Joi, 06 Aprilie 2017 00:07

Horoscop Gemeni mai 2017

Afla horoscop Gemeni mai 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2017 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni mai 2017 - Dragoste

Luna mai 2017 pare sa stea sub semnul pasiunii. In aceasta perioada, dispar ca prin minune divergentele si conflictele de orice fel. Se pare ca beneficiati de influentele benefice ale planetelor Jupiter, Venus, Marte si Neptun, ceea ce aduce prospetime, revigorare, dorinta si pofta de viata. Daca va aflati intr-o relatie, e clar ca totul sta sub semnul armoniei si a dragostei. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea ideala. Indiferent de situatie, vorbim de situatii de viata fericite, cu impliniri si bucurii. Trebuie doar sa actionati la momentul oportun, sa profitati de oportunitati, sa zambiti si sa va bucurati de momentele relaxante ale vietii!

Horoscop Gemeni mai 2017 - Cariera si bani

In luna mai 2017 munciti destul de mult, insa reusiti sa imbinati utilul cu placutul, ceea ce aduce succes atat in plan relational, cat si profesional. Important e sa actionati cu incredere si precautie, in baza unui plan de lucru bine pus la punct, avand drept aliati persoane de incredere (oameni dragi si colaboratori). Credeti in activitatile demarate, dar fiti vigilenti si curajosi in actiune. De asemenea, e nevoie de implicare, munca, efort sustinut, precautie si rabdare. Doar in acest fel va veti atinge obiectivele stabilite, reusind sa clarificati numeroase aspecte. In acest fel, va veti bucura de respect si recompensa pe masura din partea celor superiori. Financiar, aveti parte de venituri frumoase, insa fiti precauti in cheltuiala.

Horoscop Gemeni mai 2017 - Sanatate

Se anunta o luna mai 2017 destul de benefica din punct de vedere al starii de sanatate. Totusi, e bine sa fiti precauti si vigilenti! Aveti parte de energie, forta si rezistenta fizica, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetei Marte. Totusi, nu trebuie sa exagerati, caci probleme si incoveniente pot sa apara la tot pasul. Aveti grija, manuiti cu grija obiectele, fiti cu ochii in patru mai ales in trafic, s.a.m.d. Pe cat e posibil, evitati situatiile conflictuale, nesigure, agresive si nefiresti. Tratati lucrurile cu calm firesc si fiti mereu cu zambetul pe buze! Evitati excesele de orice fel si nu uitati ca aveti de nevoie de relaxare si odihna pentru eficienta si randament maxim.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: