Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni mai 2016

Marţi, 05 Aprilie 2016 00:51

Horoscop Gemeni mai 2016

Horoscop Gemeni mai 2016Afla horoscop Gemeni mai 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni mai 2016 - Dragoste

In mai 2016 nu prea sunteti in elementul dvs. forte in plan sentimental, caci Marte se afla in ciclu retrograd, ceea ce aduce inconfort, complicatii si reticenta relationala. Pur si simplu, nu reusiti sa ajungeti la un punct comun alaturi de perechea de viata, ceea de aduce tensiune, dificultate si comunicare deficitara. Dar, nu luati lucrurile in tragic, caci lucrurile nu sunt atat de negre pe cat par. Ele au solutie de rezolvare si sansa de reusita. Depinde doar de maniera in care va raportati la imprejurari si situatiile de viata. Sansa va surade si primiti ajutor prin intermediul Soarelui si a planetelor Jupiter, Venus si Mercur. Sansa va surade mai ales spre finalu lunii.

Horoscop Gemeni mai 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna mai 2016 destul de agitata in plan profesional. Cert e faptul ca veti fi destul de solicitati, ceea ce aduce tensiune si stagnare. Dar, totul e spre binele dvs., caci lucrurile se afla in mers ascendent, iar lucrurile vor evolua favorabil incepand cu data de 20 mai 2016, odata cu intrarea Soarelui in Gemeni. Dar, de satisfactii si impliniri veti avea parte pe parcursul intregii luni, fiind posibile realizari frumoase in plan imobiliar, financiar si casnic. E momentul sa actionati cu incredere pentru investitii, amenajari si renovari. In orice caz, familia va e alaturi, la bine si la rau. Mare atentie la colaborari si parteneriatele de lucru!

Horoscop Gemeni mai 2016 - Sanatate

In luna mai 2016 nu sunteti in forma fizica maxima, insa nu va puteti plange. Totul depinde de modul dvs. de abordare si reactie la ce se intampla in jur. Neplacerile survin prin intermediul planetei Mercur, aflata in ciclu retrograd, in timp ce Marte se afla intr-o conjunctie nefavorabila. De cele mai multe ori, neplacerile au legatura cu afectiunile de care suferiti. La un moment dat, ati simtit ca stapaniti situatia, insa orice neglijenta le scot la iveala si pot crea neplaceri. Fiti echilibrati in actiune pentru a evita probleme de sanatate, recurgand la alimentatie sanatoasa, miscare, timp pentru odihna si relaxare. In acest fel veti preveni eventualele neplaceri. La orice mica neplacere nu ezitati sa apelati la un control medical, preventiv.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: