Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iunie 2014

Joi, 22 Mai 2014 14:39

Horoscop Gemeni iunie 2014

 

Horoscop Gemeni iunie 2014Afla horoscop Gemeni iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Dragoste

Pentru luna iunie 2014 din pacate nu se anunta vremuri pe bune pe plan sentimental pentru nativii Gemeni. Influenta lui Jupiter aflat in relatii tensionate cu Uranus, Marte si Pluto va avea un impact negativ asupra vietii de cuplu. Veti fi mai tensionati, va veti simti presati si agasati. In prima parte a lunii si prezenta lui Venus va aduce o dorinta de a fi singuri, va veti simti dezamagiti si oarecum debusolati. Un alt moment greu pentru Gemeni va fi Luna Plina din 12-13 iunie 2014. Aveti mare grija cum actionati, nu aruncati cu vorbe urate in partener pentru ca veti regreta ulterior. Sfatul nostru al fi acela sa actionati cu mult tact si chiar in conditiile in care astrele va sunt nefavorabile sa gasiti in voi puterea de a fi echilibrati. Soarele apare si pe strada voastra in ceea ce priveste dragostea dupa 23 iunie 2014. Va fi deci o furtuna urmata de vreme buna.

 

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Cariera si bani

Situatia nefavorabila de pe planul sentimental va fi compensata in iunie 2014 cu o situatie buna pe plan profesional. Prezenta Soarelui pe casa carierei Gemenilor aduce succes. La locul de munca veti fi apreciati, prestigiul vostru va creste, increderea in fortele proprii va fi intr-un trend ascendent. Mare atentie insa in jurul date de 17 iunie cand prezenta planetei Mercur poate influenta negativ anumite tranzactii banesti. Ar fi mai bine sa nu incheiati afaceri, parteneriate in aceasta perioada. De bani nu veti duce lipsa si in conditiile in care veti cheltui cu chibzuinta nu vor aparea mari probleme pe plan financiar.

 

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Sanatate

Un Marte retrograd va va face sa simtiti senzatia unui disconfort. Veti fi mai lenti si mai putin rezistenti la efort si stres decat de obicei. Avand in vedere ca viata de cuplu va fi mai involburata, acest aspect isi va pune un accent negativ si pe starea de sanatate. Va veti focusa toate energiile la locul de munca insa in restul zilei veti fi destul de apatici. Incercati sa va menajati, sa evitati situatiile prea incordate si sa va odihniti. Psihic va fi o perioada de analiza profunda a vietii dumneavoastra, de evaluare si reevaluare. De o stare buna veti incepe sa beneficiati din ultima saptamana a lunii iunie 2014.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: