Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni decembrie 2015

Duminică, 15 Noiembrie 2015 23:39

Horoscop Gemeni decembrie 2015

Horoscop Gemeni decembrie 2015Afla horoscop Gemeni decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 pare sa fie destul de animata in plan sentimental pentru nativii Gemeni. In mod cert interesul cade pe viata de familie si exprimare sentimentala, gratie influentelor prielnice survenite din partea Soarelui. De asemenea, beneficiati de prezenta favorabila a planetei Mercur, ceea ce intensifica sentimentele si apartenenta la viata de cuplu. Nu in ultimul rand, beneficii survin si din partea planetelor Marte si Venus, mai ales in prima jumatate a lunii. Cu siguranta, in aceasta luna veti avea parte de evenimente importante, cu semnificatii aparte si efecte speciale. Impactul va fi unul major, manifestand sentimente frumoase, emotie, armonie si pasiune.

Horoscop Gemeni decembrie 2015- Cariera si bani

In luna decembrie 2015 sunteti destul de relaxati in plan profesional. Aveti de lucru, insa scapati de starile tensionale. Totul decurge excelent, mizand mai ales pe eficienta, optimism, buna intelegere, cooperare si atmosfera destinsa, gratie influentelor favorabile din partea planetei Venus. Va atrag mai ales activitatile in care aveti libertate de miscare si in care reusiti sa va puneti in valoare originalitatea si creativitatea. E o perioada excelenta pentru munca in echipa si colaborari, mai ales in domeniile ce au legatura cu sportul, divertismentul si arta. Asadar, succesul va surade si nu ezitati sa actionati in aceasta directie. Financiar, lucrurile decurg bine, fiind posibile venituri suplimentare. Totusi, fiti prudenti cu cheltuielile.

Horoscop Gemeni decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca incheiati anul 2015 intr-o stare de sanatate buna. Dispuneti de multa forta fizica, insa mare atentie cum o consumati. Ar fi bine sa mizati pe activitati ce va binedispun si aduc beneficii in viata dvs. In lipsa unei gestionari eficiente, riscati sa va expuneti anumitor riscuri. Astfel, pot surveni unele inflamatii, infectii, traumatisme, afectiuni neplacute cu evolutie rapida si dureroasa. Nu sunt de dorit asemenea lucruri, deci mare grija. Adoptati un stil echilibrat de viata, munciti eficient, acordati timp pentru relaxare si odihna, faceti miscare, mancati cat mai sanatos. Cu precautie veti evita orice neplacere, dincolo de faptul ca planeta Venus va ofera o anumita protectie. Asadar, deciziile va apartin si mizati pe solutii optime pentru iesirea din imprejurarile vatamatoare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: