Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni 2017

Duminică, 09 Octombrie 2016 17:13

Horoscop Gemeni 2017

Horoscop Gemeni 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Gemeni: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Gemeni 2017 - Previziuni generale

2017 pare sa aiba in prim plan relatiile umane, in special relatia personala si interesul crescut pentru viata de familie. Va doriti intregirea familiei, iar aparitia unui copil aduce bucurie si revizuirea planurilor si proiectelor de viitor. 2017 pare sa fie momentul ideal pentru selectarea prietenilor sinceri, mereu alaturi de dvs., indiferent de situatie. Veti constata ca nu toti va doresc binele, iar selectia e absolut necesara. In timp ce unii va sustin neconditionat, altii stau in preajma dvs., dar fara sa aiba nicio retinere sa va tradeze, in loc sa va sprijine. Dar, aici intervine decizia finala, de a selecta pe cei ce ii tineti aproape si cei de care va departati. La locul de munca veti constata ca anumite grupuri si organizatii din care faceti parte nu va mai reprezinta, ceea ce aduce schimbare si revigorare in plan profesional. Asadar, atentie marita la toti cei ce va inconjoara si nu ezitati sa va gestionati modul de relationare. Incercati sa nu fiti visatori. Fiti mai realisti si priviti cu ochii deschisi tot ceea ce va inconjoara. Tineti cont doar de sfatul celor cu adevarat importanti in viata dvs. In rest, nu ar strica sa aveti mai mare incredere in fortele proprii. Sunteti inteligenti si capabile de multe lucruri frumoase si de succes. Mizati, asadar, pe aptitudini, capacitate personala, abilitati, talent, creativitate si originalitate. Spre finalul anului, increderea in sine sporeste, ceea ce aduce prosperitate si recunoastere in plan profesional. Prietenii, familia si perechea va sunt alaturi si va sustin in dezvoltarea profesionala. Reusita tine doar de competenta, prosperitate, atitudine ... Incercati sa aveti grija de starea personala de sanatate. Nu va neglijati, nu va consumati energia pe lucruri inutile, ci doar pe ceea ce e esential si cu adevarat important.

Horoscop Gemeni 2017 - Dragoste

Anul 2017 sta sub semnul armoniei si a iubirii in viata de cuplu. Daca sunteti intr-o relatie stabila, aveti parte de fericire si satisfactii din belsug. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse pentru intemeierea unei relatii serioase, cu dezvoltare frumoasa pe viitor. Totusi, fiti cu ochii in patru si nu cedati tentatiilor si provocarilor. Din dorinta de a intalni pe cineva si a stabili o relatie, puteti cadea tentatiei de a reveni la unele relatii vechi sau tentatiei de a va gasi pe cineva. Dincolo de sentimentele pe care le aveti fata de partener/a, fiti responsabili, imbinand emotionalul cu ratiunea. Incercati sa lasati trecutul la o parte. Ce a fost a fost! Daca va aflati intr-o relatie veche, dar simtiti ca nu va gasiti starea, incercati sa va regasiti echilibrul. Mizati pe calm, armonie si bunadispozitie, dar meditati la tot ceea ce va implica. Fiti puternici, analizati situatia si incercati sa va puneti pe prim plan! Acordati prioritate pe simtamintele sufletesti, dar nu va lasati manipulati! Stiti prea bine ca o relatie stabila se bazeaza pe incredere, intelect, emotie, sentiment s.a.m.d. Aveti pretentii mari si tindeti sa va completati avand alaturi persoane puternice, responsabile, amabile si iubarete. Fiti deschisi unei relatii, mizand pe emotie, iubire, responsabilitate, joaca, aventura. Spre finalul anului, sentimentele si dorintele sunt tot mai ascutite, iar dorinta de implicare e maxima, gratie prezentei lui Jupiter in casa iubirii Gemenilor.

Horoscop Gemeni 2017 - Cariera

In anul 2017 trebuie sa fiti extrem de vigilenti in tot ceea ce semnifica cariera si evolutia financiara. Nu incepeti anul prea bine, dar nu e motiv de panica. Pesemne aveti asteptari prea mari, iar situatia reala e in contrast. Totusi, nu va panicati, ci mizati pe incredere! Eforturile si demersurile pe care le intreprindeti vor fi recunoscute si rasplatite, intr-un final. Fiti consecventi in idei, mizati pe entuziasm, creativitate si originalitate. In acest fel, va veti gasi directia de actiune si drumul pe care va veti exercitati talentul si vocatia. Actionati cu prudenta, evitati speculatiile si nu fiti agresivi in actiune. Fiti deschisi reconsilierii si asumarii sarcinilor! Succesul e garantat, iar evolutia in cariera e evidenta.

Horoscop Gemeni 2017 - Sanatate

In 2017 ar trebuie sa acordati o atentie marita asupra starii personale de sanatate. Va consumati mult in tot ceea ce intreprindeti, ceea ce aduce un consum mare de partea dvs., suprasolicitate atat in plan fizic, cat si psihic. Totusi, nu e cazul sa va panicati. E o chestiune trecatoare, dar merita sa fiti atenti si vigilenti, deschisi unui stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata. Daca sunteti consecventi acestui regim, finalul de an aduce prospetime, revigorare si imbunatatiri semnificative.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: