Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara septembrie 2015

Duminică, 16 August 2015 06:01

Horoscop Fecioara septembrie 2015

Horoscop Fecioara septembrie 2015Afla horoscop Fecioara septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara septembrie 2015 - Dragoste

Se pare ca va bucurati de acum inainte de prezenta favorabila a planetei Jupiter pe durata unui an de zile (pana pe 26 septembrie 2016), ceea ce aduce prosperitate, dragoste si armonie in viata dvs. Pe prim plan revine viata de familie si caminul. Reusiti sa va faceti remarcati, sa initializati o relatie, sa o dezvoltati si chiar sa o consolidati pe cea existenta. Totusi, exista tendinta de a idealiza si exagera, iar acest lucru va face sa vedeti lucrurile mai mult asa cum va doriti voi, nu cum sunt, de fapt, in realitate. Beneficiati, de asemenea, de prezenta planetei Venus, ce va ajuta sa fiti mai abili, reusind cu usurinta sa intelegeti lucruri subtile despre perechea dvs. si relatia de cuplu.

Horoscop Fecioara septembrie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna activa. Planeta Mercur, aflata in ciclu retrograd, indeamna spre analiza, astfel ca reusiti, cu succes, sa faceti un bilant al activitatii desfasurate. Prin actiunile intreprinse in aceasta luna reusiti sa va achitati de datorii, sa va verificati financiar, punand la punct toate chestiunile bancare si finalizand actele contabile. Totusi, nu e momentul sa luati decizii financiare definitive in aceasta perioada. De asemenea, influente survin si prin eclipsa de luna ce va avea loc pe 28 septembrie 2015. Dupa aceasta data puteti avea parte de evolutii financiare neasteptate, de aceea e bine sa fiti precauti si cumpatati. Lasati pentru luna urmatoare luarea deciziilor si aspectele ce au legatura cu banii.

Horoscop Fecioara septembrie 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna septembrie 2015 sunteti in plina forma. Manifestati energie, beneficiind de prezenta favorabila a Soarelui si a planetei Venus. Pur si simplu acestea va daruiesc vitalitate si chef de viata. Totusi, nu exagerati, caci nu sunteti complet in afara pericolului. Incercati sa nu cadeti tentatiilor. Fiti puternici si nu lasati sa cadeti prada nici unei slabiciuni. Nu in ultimul rand, fiti precauti si atenti in tot ceea ce intreprindeti, intrucat exista predispozitii la accidentari, infectii sau afectiuni acute. Evitati excesele de orice fel, faceti miscare, consumati alimente cat mai sanatoase, acordati timp pentru odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: