Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara aprilie 2017

Luni, 06 Martie 2017 00:23

Horoscop Fecioara aprilie 2017

Horoscop Fecioara aprilie 2017Afla horoscop Fecioara aprilie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2017 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara aprilie 2017 - Dragoste

Vorbim despre o luna aprilie 2017 cu mare incarcatura emotionala gratie infuentelor survenite din partea planetelor Saturn si Venus. Inceptul de luna aduce intensitate sentimentala si pasiune, uneori actionand impulsiv, ceea ce poate duce la situatii complicate. Dar, reusiti rapid sa va echilibrati comportamentul si felul in care reactionati duce spre consolidare relationala, impacare si fericire in viata de cuplu. Nu sunt excluse reintalniri cu foste iubiri ori alte evenimente deosebite. Spre finalul lunii aveti parte de multe surprize, placute, iar energia dvs. e canalizata spre ceea ce are legatura cu familia, caminul, locuinta si proprietatile comune.

Horoscop Fecioara aprilie 2017 - Cariera si bani

In luna aprilie 2017 sunteti extrem de prinsi in munca, manifestand interes sporit spre activitatile si proiectele ce includ lucru de echipa. Cert e faptul ca sunteti canalizati spre obtinerea de resurse financiare. Banii par sa fie cei ce va mobilizeaza si va canalizeaza spre activitatile de business, fonduri nerambursabile, s.a.m.d. Nu e usor, insa reusiti sa faceti fata cu brio oricaror provocari, cu toate ca munca e imensa, iar consumul fizic si psihic e marit. Pentru reusita, e nevoie de un plan de lucru bine pus la punct si stabilirea clara a obiectivelor de atins. Sefii si colegii va apreciaza, va sustin si impreuna sunteti o forta. Nu sunt excluse calatoriile la distanta si intreprindeti diverse activitati de dezvoltare profesionala (studii de perfectionare, cercetare). Financiar, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Fecioara aprilie 2017 - Sanatate

In luna aprilie 2017 va aflati intr-o stare de sanatate destul de buna, insa nu trebuie sa exagerati. Va refaceti inca dupa o perioada mai sensibila, pe baza unui sistem imunitar slabi. Nu ar strica o cura cu magneziu, vitamine ori multiminerale. Munciti destul de mult, iar presiunea psihica e destul de marita. Incercati sa adoptati un regim de viata echilibrat si sanatos si sa imbinati utilul cu placutul. Folositi-va timpul intr-un mod eficient, planificati-va activitatile eficient astfel incat sa nu va incarcati prea mult cu treburi de serviciu. Evitati excesele de orice fel si nu uitati ca e important sa petreceti alaturi de familie. Tineti minte ca trebuie sa va relaxati, sa faceti miscare si sa va odihniti. In rest, ganditi pozitiv si totul va fi bine!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: