Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn mai 2017

Marţi, 18 Aprilie 2017 00:09

Horoscop Capricorn mai 2017

Afla horoscop Capricorn mai 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2017 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn mai 2017 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2017 extrem de pasionala si tumultoasa. Sentimentele pun stapanire pe viata dvs. personala, gratie influentelor ce survin din partea Soarelui si a planetei Venus. Reusiti sa imbinati utilul cu placutul si preferati sa petreceti timp in compania perechii dvs. Va bucurati de linistea caminului personal si nu sunt excluse calatoriile la distanta, romantice. Va place sa faceti surprize si nu ratati nicio ocazie de exprimare a trairilor sufletesti. Fie va ganditi intens la perechea dvs. - daca sunteti intr-o relatie stabila, fie va ganditi intens la o forta iubire ori visati cu ochii deschisi la cineva - daca sunteti singuri pentru moment ...

Horoscop Capricorn mai 2017 - Cariera si bani

In luna mai 2017 munciti mult, insa rezultatele nu intarzie sa apara. Aveti alaturi o echipa grozava, iar impreuna reusiti sa atingeti toate obiectivele propuse. Nimic nu sta in calea succesului vostru, reusind sa va remarcati prin idei, creativitate, indemanare, talent, etc. Dar, pentru a merge in aceeasi directie ascendenta, e nevoie de elan si initiativa pentru continuarea proiectelor incepute si, de ce nu, demararea unor noi parteneriate de lucru. E de munca, pana puneti pe picioare noi afaceri, dar aveti forta si indrazneala, iar conjuncturile astrale va sunt prielnice. Nu va lasati batuti si demoralizati de eventualele piedici aparute ca urmare a concurentei. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase.

Horoscop Capricorn mai 2017 - Sanatate

Ar fi bine ca in luna mai 2017 sa acordati o atentie mai mare asupra starii de sanatate. Nu trebuie sa va panicati, insa munciti mult in aceasta perioada, consumul fizic si psihic e ridicat, ceea ce poate cauza anumite inconveniente si neplaceri. In cazul aparitiei unor probleme de sanatate, nu ezitati sa apelati la un medic specialist si tineti cont de sfaturile acestuia. In rest, nu uitati de alimentatia cat mai sanatoasa, evitati excesele de orice fel, fiti grijulii in manuirea obiectelor, acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare. In acest fel, veti vedea ca totul va fi bine! Petreceti timp in compania celor dragi si, de ce nu, dati frau liber imaginatiei daca va face bine!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: