Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn iunie 2016

Sâmbătă, 14 Mai 2016 01:02

Horoscop Capricorn iunie 2016

Horoscop Capricorn iunie 2016Afla horoscop Capricorn iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn iunie 2016 - Dragoste

In luna iunie 2016 lucrurile decurg bine in viata de cuplu, dar sunteti destul de rationali. Va aflati in linie dreapta si cu greu reusiti sa va exteriorizati si sa va exprimati sentimentele fara de perechea dvs. mai ales in prima parte a lunii. In majoritatea cazurilor, vorbim de lipsa de timp si suprasolicitare la locul de munca. In a doua parte a lunii lucrurile se detensioneaza, dispuneti de mai mult timp liber si, evident, sunteti mult mai receptivi in plan sentimental. Relatia devine mai calma, mai tandra, comunicati usor si sunteti mult mai receptivi si intelegatori. Gratie prezentei planetei Venus in casa cuplului Capricornului deveniti mult mai ancorati in realitatea de zi cu zi, fiind deschisi schimbarilor de orice fel (ruperea relatiei daca sunt probleme, aparitia unei noi iubiri, oficializarea realtiei daca totul decurge bine, s.a.m.d.).

Horoscop Capricorn iunie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna iunie 2016 va bucurati de sansa si reusita in plan profesional gratie influentelor survenite din partea Soarelui. Dispuneti de idei inedite, energie si creativitate in activitatile pe care le desfasurati. Atrageti in jur oameni de valoare, reusind sa inchegati o echipa solida. Comunicati deschis si reusiti cu lejeritate sa va atingeti obiectivele propuse. In majoritatea cazurilor, va bazati pe capacitate personala, dexteritate, originalitate, usurinta in comunicare, etc. Spre finalul lunii pot sa apara mici obstacole, gratie opozitiei survenite din partea planetei Saturn, dar totul e trecator si are rezolvare, caci sunteti apreciati la locul de munca, iar activitatea intreprinsa e productiva.

Horoscop Capricorn iunie 2016 - Sanatate

In luna iunie 2016 va canalizati energia, in mare parte, spre latura profesionala. Nu e nimic rau, insa nu e cazul sa exagerati cu munca. Organismul dvs. reactioneaza si nu e cazul sa riscati. Ar fi bine sa va temperati si sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat, cu tot ceea ce semnifica: recurgerea la o alimentatie sanatoasa, acordarea timpului pentru odihna si relaxare, practicarea unui sport ori practicarea unor activitati ce implica miscare, petrecerea timpului in compania celor dragi, s.a.m.d. In acest fel veti evita eventuale neplaceri in ceea ce priveste starea de sanatate si veti reactiona preventiv in privinta unor complicatii privind afectiunile de care suferiti in prezent. Pentru binele dvs., tratati lucrurile cu calm, evitati situatiile suprasolicitante si stresante.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: