Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn 2012

Luni, 15 August 2011 23:54

Horoscop Capricorn 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 capricorn.

 

Horoscop Capricorn - Caracteristici generale 2012 

In 2012 cursul vietii Capricornilor va fi unul mult mai linistit, in acord cu trairile lor interne. Impulsurile lui Saturn continua sa va afecteze la nivel afectiv, iar Uranus va invita sa va autoanalizati si sa faceti schimbarile necesare in viata voastra. Introspectiile, evaluarile, schimbarile fac parte din programul acestui an. O importanta deosebita veti acorda si laturii spirituale. Cu foarte multa ambitie si determinare veti incerca sa va indepliniti visele. Saturn are pregatite pentru voi in 2012 multe suprize, in marea lor parte succesele bine meritate. Veti invata sa va exprimati mult mai clar nevoile atat in mediul familial, cat si in cel profesional. Urmariti-va interesele fara insa a aduce prejudicii celor din jurul vostru. Calea de mijloc este intotdeauna cea mai buna.

 

Horoscop Capricorn - Dragoste 2012

In 2012, latura afectiva si de cuplu va avea o importanta majora. Implusurile lui Pluto in conjunctie cu semnul vostru, asociate cu Saturn indica faptul ca veti intalni circumstantele perfecte pentru a va intari relatia de cuplu si a readuce in plin plan aspecte pe care le-ati neglijat in trecut sau pur si simplu sa va detasati de trecut si sa o luati de la capat. Capricornii vor aprecia mult mai mult persoana iubita si vor savura fiecare clipa traita alaturi de ea. Va fi o perioada deosebit de frumoasa si care va va aduce multe impliniri. Insa, pentru Capricornii care se confrunta de multa vreme cu probleme majore in viata de cuplu, anul 2012 va aduce finalul relatiei. Va fi o decizie dificila de luat si dureroasa, insa va marca un nou inceput. Adorati si venerati de cei din jurul lor, Capricorii singuri vor fi foarte convingatori si in masura sa isi faca prieteni oriunde ar fi. Vor fi unii care vor prefera libertatea de a zbura din floare in floare, in schimb pe altii ii va lovi ca un traznet dragostea la prima vedere si nu va trece mult timp pana isi vor face planuri de casatorie.

 

Horoscop Capricorn - Cariera 2012

Pe plan profesional, Capricornii plictisiti de vechile sarcini si de rutina vor decide ca e nevoie de o schimbare majora. Acest nou obiectiv ii va motiva, ii va face mult mai dinamici si energici. O buna oportunitate in acest sens poate sa apara in primavara. Nu va speriati daca noul job implica noi responsabilitati si va trebuie sa invatati sa va adaptati unor sarcini noi si unui nou mediu. Analizati cu atentie inainte de a lua orice decizie. Chiar daca sunteti obisnuiti si va place mai mult sa lucrati de unul singur, uneori pentru a obtine performante remarcabile trebuie sa fiti o rotita dintr-un mecanism complex care trebuie sa functioneze perfect. Comunicati cu echipa, faceti-va cunoscute opiniile si ideile si rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara.

 

Horoscop Capricorn - Bani 2012

In 2012, Capricornii nu se vor confrunta cu probleme financiare majore. Veti beneficia de un venit constant si stabil, ceea ce va ofera posibilitatea de a va administra eficient bugetul, astfel incat stilul vostru de viata sa nu fie afectat. Daca insa dupa primul trimestru al anului veti simti dorinta de a achizitiona bunuri mult mai scumpe, este recomandat sa va temperati. Nu va imprumutati pentru a va satisface capricii temporare pentru ca pe termen lung efectele pot fi negative.

 

Horoscop Capricorn - Sanatate 2012

Cu sanatatea veti sta in general bine, in special in primele doua trimestre ale anului, iar sistemul imunitar va face fata cu brio “atacurilor” exterioare. Aveti grija sa nu va surmenati si sa acordati atentia cuvenita alimentatiei si odihnei. In caz contrar, este posibil sa va confruntati cu perioade de insomnii si crize nervoase. Ultimul trimestru poate aduce afectiuni minore in zona pieptului si in zona stomacului.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: