Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec septembrie 2014

Vineri, 15 August 2014 23:03

Horoscop Berbec septembrie 2014

 

Horoscop Berbec septembrie 2014Afla horoscop Berbec septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Dragoste

In ceea ce priveste dragostea luna septembrie 2014 sta in principal sub influenta planetei Venus. Venus, planeta iubirii, aduce o luna pasionala pentru nativii Berbec. Relatia de cuplu se va stabiliza, veti petrece impreuna momente romantice, iar neintelegerile vor fi mai usor rezolvate sau trecute cu vederea. Este un moment prielnic pentru a comunica si a va consolida relatia. Si prezenta planetei Jupiter pe casa dragostei Berbecilor va influenteaza in mod pozitiv si iubirea pare sa creasca cu fiecare zi care trece. Pentru nativii singuri se anunta o perioada foarte favorabila. Sunt foarte mari sanse sa intalniti pe cineva. Deschideti bine ochii. S-ar putea ca cel/cea pe care o cautati sa fie foarte aproape de voi, poate chiar la locul de munca.

 

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Cariera si bani

Si pe plan profesional pare ca Berbecilor le va merge bine in septembrie 2014. Veti lucra foarte bine in echipa, veti comunica eficient si va veti sustine ideile. Profesionalismul vostru va fi remarcat si apreciat si de catre superiori. Este o perioada favorabila si demararii unor proiecte pe cont propriu sau implicarii in diferite parteneriate. Prezenta lui Marte incepand cu 14 septembrie 2014 va favoriza calatoriile si relatia cu exteriorul. Pot aparea oportunitati de munca in afara tarii. In ceea ce priveste banii in prima parte a lunii ar fi indicat sa fiti mai cumpatati si mai chibzuiti cum va cheltuiti banii. Se anunta castiguri mai substantiale inspre sfarsitul lunii septembrie.

 

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Sanatate

Fiti foarte atenti in ceea ce priveste starea de sanatate. Venirea toamnei isi va pune amprenta asupra tonusului general si este posibil ca anumite afectiuni mai vechi sa se reactiveze. Apelati din timp la medic si nu lasati ca lucrurile sa se agraveze. Profitati de timpul liber si petreceti cat mai mult timp in aer liber. Nu neglijati nici orele care trebuie sa le acordati odihnei. Un stil de viata echilibrat va va ajuta sa treceti cu bine peste eventualele probleme de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: