Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec martie 2018

Joi, 01 Februarie 2018 22:42

Horoscop Berbec martie 2018

Horoscop Berbec martie 2018Afla horoscop Berbec martie 2018. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2018 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec martie 2018 - Dragoste

Luna martie 2018 sta mai mult sub semnul ratiunii. Emotiile si sentimentele parca se duc intr-un con de umbra, astfel ca nu e cazul sa va faceti mari planuri in plan relational. Totusi, nu trebuie sa va demoralizati, caci puteti sa zambiti, sa va bucurati de senzualitate, liniste si armonie in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetei Venus. Totul va reveni la normal in a doua jumatate a lunii, cand va bucurati de sustinere neconditionata din partea celor dragi, distractie si bunastare in plan familiar, impliniri si recompense pe masura. Sa nu uitam ca vorbim de luna matisor, cand “ne conectam” involuntar la iubire si implinire, pasiune si recunostinta.

Horoscop Berbec martie 2018 - Cariera si bani

In luna martie 2018 munciti destul de mult, insa recompensele sunt pe masura. Va bucurati de impliniri si satisfactii profesionale pe masura eforturilor dvs. Cei din jur va apreciaza si va recunosc meritele, astfel ca va bucurati de sustinere din partea coechipierilor, bucurandu-va de putere si forta. Dati dovada, involuntar, de tenacitate, originalitate, talent, dexteritate si putere de concentrare maxima. Stiti exact ce va doriti, astfel ca reusiti sa va canalizati atentia spre indeplinirea obiectivelor, urmand un plan de lucru bine pus la punct. Colegii va sustin, astfel ca reusiti sa obtineti succesul si beneficiile materiale si financiare sunt pe masura. Important e sa luati initiativa si sa actionati!

Horoscop Berbec martie 2018 - Sanatate

Se pare ca in luna martie 2018 nu sunteti in elementul dvs. foarte, insa nici nu va puteti plange. Totul depinde de voi, de cum reusiti sa va canalizati energia si forta pentru a actiona si functiona la cote maxime. Daca in prima parte a lunii nu reusiti sa obtineti tot ceea ce va propuneti, in a doua parte totul se schimba. Reusiti sa dati maxim si sa va canalizati atentia spre ceea ce este cu adevarat important. Totusi, ar fi bine sa acordati o atentia marita asupra starii personale de sanatate, sa evitati excesele de orice fel, sa va odihniti si sa petreceti timp valoros in compania celor dragi. In acest fel veti reusi sa va incarcati bateriile si, cu rabdare si perseverenta, sa beneficiati de starea de bine si armonie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: