Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec aprilie 2017

Miercuri, 01 Martie 2017 22:36

Horoscop Berbec aprilie 2017

Horoscop Berbec aprilie 2017Afla horoscop Berbec aprilie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2017 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec aprilie 2017 - Dragoste

Luna aprilie 2017 sta sub semnul emotiei si a iubirii gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Jupiter si Uranus. Vorbim despre o perioada plina de romantism, presarata de lucruri simple ce aduc bucurii, impliniri si satisfactii mari. Unele piedici pot sa apara spre final de luna, caci Venus nu se afla intr-o pozitie favorabila. Daca sunteti intr-o relatie stabila, petreceti clipe minunate in doi, facandu-va placere sa oferiti si sa primiti cadouri. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea ori sa aveti parte de reimpacari. Cert e faptul ca vorbim despre elan, vigoare, romantism, dorinte, trairi intense, fericire.

Horoscop Berbec aprilie 2017 - Cariera si bani

In luna aprilie 2017 dispuneti de forta si aveti mari sanse de reusita in plan profesional. Va bucurati de influente favorabile din partea Soarelui si a planetelor Mercur, Pluto si Marte, ceea ce aduce succes si implinire. Va remarcati la locul de munca prin initiative, idei, dexteritate, creativitate, originalitate, s.a.m.d. Aveti in jur oameni de calitate, cu care faceti echipa buna. Vi se recunoaste autoritatea si reusiti sa va impuneti in fata partenerilor/colaboratorilor, avand numai de castigat, iar sansele de avansare in cariera sunt mari. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, vorbim de castiguri frumoase, pe masura muncii intreprinse.

Horoscop Berbec aprilie 2017 - Sanatate

Se pare ca in luna aprilie 2017 munciti destul de mult, caci aveti energie, insa nu trebuie sa exagerati. Vorbim despre o perioada incordata, ceea ce mentine stresul la cote destul de ridicate. Acest aspect nu va face deloc bine, de aceea trebuie sa fiti rationali si sa evitati excesele de orice fel. Pastrati echilibrul in viata dvs., imbinati utilul cu placutul, acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare. Fiti precauti in manuirea obiectelor si circulati cu atentie. In cazul unor inconveniente si neplaceri de sanatate, nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat. Nu e cazul sa va panicati, dar un control medical de rutina nu are cum sa va faca rau. Din contra!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: