Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec aprilie 2014

Miercuri, 26 Martie 2014 13:07

Horoscop Berbec aprilie 2014

 

Horoscop Berbec aprilie 2014Afla horoscop Berbec aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de evenimente gratie lui Marte in casa uniunii Berbecului. Veti avea parte de o relatie pasionala, vie, plina de actiune. Dar, Marte se afla in mers retrograd si in termeni tensionati cu mai multe planete. Asadar, se manifesta in viata de cuplu si nerabdarea, subiectivismul, tendintele agresive, ceea ce poate sa aduce diverse incidente. Fiti mai precauti, mai temperati si grija mare la reactii si gesturi. Nu e deloc simplu sa fiti atenti la orice pas, dar trebuie sa faceti fata tuturor provocarilor si sa nu cedati impulsurilor de moment, sa evitati tendintele spre agresivitate si legaturile ce pot provoca neplaceri.

 

Horoscop Berbec aprilie 2014 - Cariera si bani

Luna aprilie 2014 anunta munca, activitati diverse, actiune, mobilizare, ceea ce va solicita intens. Pare sa fie o luna solicitanta, adesea marcata de dinamism, stres si incidente diverse. Aceste aspecte se remarca mai ales in relatiile de lucru si in colaborari, asocieri, parteneriate. Atentie marita in privinta proceselor si a litigiilor, precum si in activitatile de concurenta si competitie. Dar, gratie prezentei Soarelui, va bucurati de energie si forta, astfel incat reusiti sa va faceti remarcati si chiar va consolidati autoritatea si pozitia strategica. De asemenea, reusiti sa valorificati extrem de bine abilitatile intelectuale si talentul pentru comunicare, socializare si negociere, gratie prezentei lui Mercur. Nu luati decizii pripite, actionati cu calm, analizati si munciti sistematic. Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Financiar, lucrurile stau bine si se anunta castiguri.

 

Horoscop Berbec aprilie 2014 - Sanatate

Va bucurati de multa energie, dati dovada de vitalitate si forta, mai ales in prima jumatate a lunii aprilie 2014. De mare ajutor va este si Soarele. Dar, nu sunt excluse surprizele, deoarece Marte (stapanul Berbecului) se afla intr-o situatie critica. Mare atentie in aceasta luna, caci sunteti predispus la accidente si probleme acute de sanatate, probleme ce apar pe neasteptate. Fiti precauti si prudenti in privinta starii dvs.de sanatate si evitati excesele de orice fel. Sanatate maxima!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: