Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta 2015

Joi, 02 Octombrie 2014 15:54

Horoscop Balanta 2015

 

Horoscop Balanta 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Balanta: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Balanta - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 va fi un an in care nativii Balanta vor simti nevoia de armonie si echilibru in viata lor. Veti face eforturi pentru a va realiza proiectele si pentru a trece din punct de vedere profesional la un nivel superior. Impulsurile planetei Uranus va vor face in anumite momente sa aveti o tendinta autoritara, sa incercati sa va impuneti punctul de vedere. Acest aspect este contrabalansat de influenta lui Jupiter. Tot prezenta planetei Jupiter pune in evidenta capacitatea voastra de actiune si va face mult mai creativi. Veti gasi in voi abilitatea de a va focusa pentru a avansa in proiectele voastre si va veti mobiliza toata energia in acest sens. Saturn va pune accent tot pe creativitate, pe partea ideatica, pe idealuri. Vor fi si perioade in care veti fi mai visatori, mai inclinati spre spiritualitate. Aveti grija insa sa nu va lasati dominati de aceste porniri si sa pierdeti uneori contactul cu realitatea. Atu-ul vostru va fi diplomatia. Veti gasi calea eleganta de a merge mai departe, fara a deranja orgoliile celorlalti si in special a superiorilor. Spre sfarsitul anului este foarte posibil sa simtiti nevoia unor schimbari, fie in cariera, fie pe plan profesional. Motto-ul Balantelor pentru anul 2015 va fi: “Actioneaza cu bun simt!”

 

Horoscop Balanta - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti ajunge mai aproape de idealul vostru in ceea ce priveste iubirea, modul in care ea este manifestata si impartasita. Facand o analiza a trecutului veti incerca sa trageti linie si sa aveti un nou start. Veti miza pe comunicare. Veti fi mult mai deschisi cu partenerul, veti spune mai transant ceea ce va deranjeaza si ceea ce ati vrea sa se schimbe pentru a va imbunatati relatia. Puteti miza si pe sarmul vostru. Prezenta Soarelui va face mai atragatori, mai siguri pe forta voastra de seducere. In plus, si voi veti fi mai receptivi la dorintele partenerului. Impreuna veti forma o pereche invidiata si admirata. Nu vor lipsi momentele romantice in doi, planurile legate de familie. Daca nu sunteti casatoriti acum ar fi un moment prielnic pentru a face pasul cel mare. Sau puteti decide sa deveniti parinti. Cu siguranta in anul 2015 vor avea loc pe plan amoros evenimente cu totul deosebite si cu impact pe termen lung asupra vietii voastre. Spre finalul anului veti deveni o idee mai posesivi ca urmare a influentei planetei Venus. Incercati sa va controlati aceste implusuri si sa le canalizati incercand sa faceti surprize placute persoanei iubite. Pentru Balantele singure anul 2015 pare fi unul care le poate marca destinul. Este posibil sa sa indragostiti iremediabil de cineva sau sa reapara cineva din trecut in viata voastra.

 

Horoscop Balanta - Cariera 2015

Incepeti anul 2015 in forta de plan profesional. Aveti idei, aveti vitalitate, sunteti focusati si decisi sa atingeti obiectivele. Aveti putina grija in lunile mai, iunie cand influenta lui Uranus va va face sa fiti mai autoritari, sa incercati sa va impuneti ideile. Acest asepct poate sa ii deranjeze atat pe coechiperi cat si pe sefii vostri. Incercati sa va controlati aceste impulsuri si sa pastrati o relatie cat mai echilibrata cu acestia. Oportunitati mari in cariera vor aparea spre sfarsitul anului. Sunt posibile mari schimbari. Depinde doar de voi sa decideti daca noul drum este ceea ce va doriti sau nu. Cei care doresc sa demareze o afacere personala sau sa se implice in proiecte noi, finalul de an poate fi momentul potrivit. Puteti miza pe creativitatea voastra si pe capacitatea de a gasi solutii.

 

Horoscop Balanta - Bani 2015

Pe plan financiar situatia va fi in 2015 destul de fluida. Vor fi perioade cand veti avea mai multi bani si perioade cand va vor lipsi. Tendinta voastra spre echilibru va poate fi foarte utila pentru a compensa o perioada cu alta. Faceti o prioritizare a cheltuielilor. Incercati sa platiti ceea ce este urgent si sa amanati ceea ce puteti amana. Ajutor puteti primi si din partea prietenilor. Ei va pot ajuta sa depasiti momentele mai problematice. Veti fi foarte tentati sa faceti investitii, in special in arta. Aveti mare grija! S-ar putea ca aceasta decizie sa va destabilileze foarte puternic pe plan material. Daca veti avea de semnat documente oficiale fiti atenti pe ce va puneti semnatura.

 

Horoscop Balanta - Sanatate 2015

In linii mari in 2015 nu se anunta probleme grave in ceea ce priveste starea de sanatate. Vitalitatea voastra va depinde foarte mult de modul in care veti reusi sa aveti o viata echilibrata. Metabolismul vostru va fi putin mai lent iar psihicul vostru va fi mult mai receptiv la tulburarile emotionale. Pentru a contracara aceste predispozitii va propunem sa faceti cat mai mult sport, sa iesiti in natura, sa faceti drumetii. Compensati perioadele stresante de la locul de munca cu linistea din sanul familiei, cu afectiunea celor dragi. Mare atentie spre finalul anului la eventuale infectii. Pe fondul scaderii imunitatii virusii si bacteriile pot fi mult mai agresivi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: