Interferente.ro Lifestyle Retete Ciulama cu aripioare de pui

Marţi, 18 Martie 2014 14:24

Ciulama cu aripioare de pui

Ciulama cu aripioare de puiIata reteta noastra pentru ciulama cu aripioare de pui, extrem de gustoasa si destul de usor de pregatit. Sa vedem insa care sunt ingredientele principale si modul de preparare.

Ingrediente:

·         aripioare de pui - 8

·         fire de ceapa verde - 2

·         morcovi - 2 (marime potrivita)

·         2 linguri faina

·         250 ml smantana

·         sare

·         piper

·         condimente

·         patrunjel

Mod de preparare

Pentru inceput, vom pregati toate ingredientele principale, astfel incat sa le avem la indemana. Vom aseza pe foc, la fiert, aripioarele de pui in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba, trebuie sa spumam ori de cate ori e necesar.

Intre timp, vom curata morcovii si ii vom taia in jumatate. De asemenea, vom curata ceapa verde si o vom taia marunt. Dupa ce am terminat de taiat, le vom adauga in oala in care fierb aripile de pui.

Separat, vom dizolva faina in putina zeama in care a fiert carnea. Apoi, vom turna continutul in oala si vom amesteca continuu pana la omogenizare. Vor adauga smantana, vom amesteca iar, dupa care vom lasa continutul la foc mic pentru inca cateva minute, amestecand din cand in cand.

Cand este aproape gata, se verifica de sare, piper si alte condimente. Se adauga dupa gust si, nu in ultimul rand, se adauga patrunjelul tocat marunt si se lasa sa mai dea un clocot dupa care se ia de pe foc.

Pofta buna!


Newer news items:
Older news items: