Interferente.ro Lifestyle Horoscop Berbec horoscop 2011

Luni, 18 Octombrie 2010 20:05

Berbec - horoscop 2011

 

Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2011

Anul 2011 va fi un an destul de agitat, multe din problemele cu care v-ati confruntat anul trecut va vor urmari si in acest acest an. Va trebui sa invatati sa lasati de la voi atunci cand situatia o impune, sa cooperati, sa colaborati si sa construiti impreuna cu ceilalti, lasand la o parte valeitatile de lider. Rezultatele astfel obtinute vor fi uimitoare si veti avea parte de multe schimbari in anturajul dumneavoastra. Este, de asemenea, foarte important sa va asculti vocea interioara, sa va oferi mai mult timp voua ca persoana, incercand sa va bucuri cat mai mult sufletul. Faptul ca Jupiter se afla in prima jumatate a anului 2011 in zodia Berbec va va oferi un mare avantaj. Astfel, chiar daca vor aparea probleme cu partenerul de viata sau cu colaboratorii, Jupiter va ajuta sa gasiti solutii eficiente, ceea ce va rezolva situatiile conflictuale in timp. Pentru fiecare realizare va trebui sa munciti mai mult decat ceilalti, sa aveti foarte multa rabdare si in special in a doua jumatate a anului 2011 sa va bazati in principal pe voi insiva.

 

Horoscop Berbec - Dragoste & sex 2011

Si in ceea ce priveste capitolul dragoste & sex, anul 2011 va fi unul agitat si plin de schimbari. Daca aveti o relatie stabilia, care se deruleaza bine, veti avea parte de multe momente frumoase si veti reusi sa cunoasteti mult mai bine persoana de langa dumneavoastra. In cazul in care sunteti implicat intr-o relatie care lasa de dorit, tensiunile se vor acumula, nemultumirile vor creste si veti avea parte de momente de criza in special in prima jumatate a anului 2011. Pentru cei singuri, 2011 aduce tot felul de intalniri, de admiratori si este posibil chiar sa va indragostiti in special in a doua parte a anului. Recomandarea pentru nativii din zodia Berbec ar fi aceea de a evita reprosurile la adresa partenerului, planeta Venus este de partea dumneavostra, cu toate acestea ar fi indicat sa fiti prudenti in ceea ce priveste dragostea.


Horoscop Berbec - Cariera 2011

Cariera va avea un rol important in viata Berbecilor in 2011. Vor munci mai mult decat in mod obisnuit, dar vor avea si energia necesara pentru a duce proiectele la bun sfarsit. Este recomandat sa va bazati pe fortele proprii si sunt sanse mari de a obtine un mare succes in partea a doua a anului 2011. Marte va ajuta in ceea ce priveste relatiile profesionale si va da impulsul necesar pentru a avansa in directia dezvoltarii personale. Conjunctia Soarelui cu Uranus va impune sa luptati individual pentru a razbi profesional, este necesar sa faceti concesii cu inteligenta si tact. Anul 2011 poate aduce in aceste conditii o imbunatatire a situatiei financiare.

 

Horoscop Berbec - Bani 2011

Din punct de vedere financiar, anul 2011 se anunta un an favorabil pentru cei din zodia Berbec. Este posibil sa intrati in posesia unor sume de bani sau cadouri, dar asa de usor cum ii veti primi tot atat de usor ii veti si cheltui. In special partea a doua a anului 2011 este sub semnul unor importante realizari profesionale, ceea ce va duce implicit si la castiguri financiare. Daca veti face concesiile potrivite si veti actiona cu diplomatie curba banilor in 2011 va fi una ascendenta. In cazul in care insa veti cheltui nejustificat este posibil sa intampinati dificultati. Daca va veti face ordine in ceea ce priveste prioritatile lucrurile vor evolua favorabil.

 

Horoscop Berbec - Sanatate 2011

Veti dispune de multa energie in anul 2011 si este bine sa va folositi de ea in mod constructiv. Evitati excesele, ca sa nu acumulati oboseala in timp si sa se deveniti astfel iritat si nervos. In prima parte a anului acordati-va o mare atentie deoarece sistemul imunitar este destul de slabit si chiar daca simtiti ca aveti energia necesara e bine sa evitati excesele. Faceti cat mai mult sport, mancati cat mai sanatos si evitati schimbarile bruste de temperatura. In conditiile in care veti gasi echilibrul in viata dumneavoastra anul 2011 va fi unul fara grave probleme de sanatate.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items: