Interferente.ro Lifestyle Horoscop Leu horoscop 2011

Joi, 21 Octombrie 2010 01:39

Leu - horoscop 2011

 

Horoscop Leu - Caracteristici generale 2011 

Anul 2011 se anunta un an fara realizari deosebite, dar si fara situatii limita. In prima parte a anului este favorizata implicarea in activitati intelectuale si de asemenea casa calatoriilor este bine aspectata. Pe tot parcursul anului relatia cu strainatatea va fi una foarte buna. In partea a doua a anului va veti bucura de aprecierea rezultatelor obtinute pe plan profesional si de suportul superiorilor. Trebuie sa analizati situatiile cu prudenta si sa actionati rational pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul dorit de dumneavoastra. Planeta Neptun va dezvolta imaginatia si originalitatea, ceea ce va face ca viata sentimentala sa fie una frumoasa. Fiti atenti in ceea ce priveste sanatatea in lunile iulie-octombrie cand sistemul imunitar va fi mai slabit.

 

Horoscop Leu - Dragoste & sex 2011

Anul 2011 va aduce o schimbare in bine in ceea ce priveste viata sentimentala. Cel mai bine ar fi sa va comportati cat mai natural si sa lasati la o parte orice fel de comportamanet artificial. In prima parte a anului entuziasmul sentimental al Leilor va creste. Ai un mare succes si nu vei trece neremarcat. Daca aveti deja o relatie ar fi indicat sa ascultati si dorintele partenerului, sa nu-l ignorati. In aceasta maniera veti reusi sa consolidati relatia si sa petreceti momente frumoase. Cei singuri ar putea intalni o persoana care sa se ridice la inaltimea exigentelor specifice Leilor. Jupiter va va face la inceputul anului sa intrati in mai multe jocuri de seductie dar care nu va vor implini. In partea a doua a anului Leii singuri vor deveni mai profunzi, mai autentici si este posibil sa intalneasca partenerul potrivit si chiar sa se gandeasca la casatorie.  


Horoscop Leu - Cariera 2011

Se anunta o perioada linistita la locul de munca, veti munci mult si din pacate uneori cei din jur nu vor observa acest lucru si nu vor aprecia eforturile voastre. Cu toate acestea, printr-o munca asidua sunt sanse mari sa intrati pe o panta ascendenta din punct de vedere profesional. Nu va fie frica sa luati initiativa si sa va faceti cunoscute opiniile. Cu rabdare si luciditate veti reusi sa realizati ceea ce v-ati propus. In partea a doua a anului 2011 vor avea loc evenimente importante. Atitudinea dumnevoastra de luptator si adaptabilitatea va vor ajuta sa dobanditi o noua pozitie ierarhica. Daca nu sunteti multumit de locul de munca, pana la finalul anului puteti gasi un job care sa va depaseasca asteptarile.


Horoscop Leu - Bani 2011

Impulsurile profitabile ale planetei Saturn va ajuta sa va folositi banii intr-un mod constructiv sau sa ii economisiti. Luna ianuarie a anului 2011 se anunta una deosebita, cu un posibil castig neasteptat. In lunile mai si iunie veniturile vor veni din diferite activitati de colaborare pe care le veti intreprinde. Calmul de care dati dovada va ajuta sa avansati in proiectele si planurile pe care le aveti. Concentrati-va sa obtineti rezultate pe termen lung. Posibile probleme financiare se anunta la sfarsitul toamnei, dar cu spiritul dumnevoastra analitic veti reusi sa depasiti momentul.

 

Horoscop Leu - Sanatate 2011

Anul 2011 aduce o stare psihica excelenta. Veti fi o persoana activa asa incat este recomandat sa practicati un sport pentru a scapa de energia negativa si de a iesi din rutina zilnica. In special in prima parte a anului, moralul puternic pe care il aveti va fi observat si admirat si de catre cei din jurul dumneavoastra. Chiar daca veti avea ceva probleme, nimeni nu va observa acest lucru datorita mimei optimiste pe care o afisati. Aparatul urogenital va fi mai sensibil pentru nativul Leu si nu este exclusa posibilitatea de a face si niste analize mai speciale. Trebuie doar sa manifestati putina prudenta avand in vedere ca orice neglijenta sau exces poate avea repercursiuni asupra sanatatii. Cu o alimentatie sanatoasa si putina miscare sistemul dumneavoastra imunitar va deveni din ce in ce mai puternic.


Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: