Interferente.ro Lifestyle Horoscop Capricorn horoscop 2011

Marţi, 02 Noiembrie 2010 17:30

Capricorn - horoscop 2011

 

Horoscop Capricorn - Caracteristici generale 2011

Prima parte a anului va fi una destul de tensionata pentru nativii din Capricorn in special pe plan profesional. Veti avea probleme cu superiorii ierarhici. E recomandat sa tratati lucrurile cu diplomatie pentru ca in partea a doua a anului conjunctura va fi una mai favorabila. Pe plan sentimental se anunta un an bun, daca ati fost pana acum siguri aveti mari sanse sa intalniti persoana potrivita. A doua parte a anului va aduce mai mult optimism, entuziasm si sansa de a finaliza cu succes proiectele in care sunteti implicati. Profitati de timpul liber pentru a va relaxa si a incerca sa investiti mai mult in voi ca persoana si spiritualitate.

 

Horoscop Capricorn - Dragoste & sex 2011

Veti avea tendinta de a pune ordine in viata sentimentala. Daca sunteti implicati intr-o relatie e recomandat sa comunicati cu partenerul, sa va spuneti nemultumirile pe care le aveti si sa incercati sa imbunatatiti situatia. Daca veti face acest lucru, in special in partea a doua a anului 2011, nemultumirile vor fi date uitarii si veti avea parte de o mare implinire afectiva. Nevoia de stabilitate pe care o simtiti va fi indeplinita daca aveti langa dumnevoastra persoana potrivita. Pentru nativii Capricorn singuri prima parte a anului anunta mai multe aventuri efemere. Stiti sa va faceti placut si nu duceti lipsa de admiratori. Din toamna insa sunt sanse foarte mari sa intalniti persoana cu care sa va doriti sa aveti o relatie stabila si pe termen lung. Veti fi preocupati pentru a face aceasta relatie sa mearga iar rezultatele vor fi pe masura eforturilor pe care le faceti.

Horoscop Capricorn - Cariera 2011

Se anunta un inceput de an mai dificil din punct de vedere profesional. Veti face eforturi mari pentru a incerca sa iesiti in evidenta, cu toate acestea se pare ca sefii nu au ochi pentru dumneavoastra. Este de preferat sa va mentineti calmul si sa aveti rabdare deoarece lucrurile se vor imbunatati in partea a doua a anului. Veti incepe sa cooperati din ce in ce mai bine cu colegii, veti fi mult mai linistiti si veti avea pare de energia necesara pentru a rezolva toate problemele. Influentele lui Pluto si ale Soarelui va ofera creativitate si posibilitatea de a pune in practica ideile pe care le aveti. Este foarte posibil sa desfasurati mai multe activitati in paralel. Vor aparea multe oportunitati asa incat nu va ramane decat sa analizati si sa alegeti varianta cea mai profitabila.

 

Horoscop Capricorn - Bani 2011

In plan material exista sansa de a va imbunatati situatia financiara in special in partea a doua a anului. La inceputul anului va trebui sa faceti mari eforturi pentru a va asigura banii necesari pentru o viata confortabila. Veti alerga destul de mult si veti fi destul de stresati. Din vara insa lucrurile intra pe un fagas normal si aveti si sansa de a intra in posesia unui castig neasteptat. Acest castig poate veni fie din niste investitii profitabile pe care le-ai facut fie din partea unor persoane de la care nu va asteptati. Conjunctia lui Pluto cu Capricorn va ajuta in tot ceea ce tine de plati, investitii, mosteniri si va este mult mai usor sa luati decizii investitionale care va pot schimba viata in bine.

 

Horoscop Capricorn - Sanatate 2011

Horoscopul le prezice Capricornilor un an mai agitat mai ales in prima parte. Veti avea mult de alegat si uneori nu veti avea energia necesara pentru a face fata tuturor solicitarilor. Aveti grija de dumneavoastra si incercati sa gasiti modalitati pentru a va reincarca bateriile. Nu neglijati odihna si adoptati un stil de alimentatie cat mai sanatos. Din iunie 2011 datorita influentei lui Jupiter conjunctura generala se va imbunatati simtitor. Cu toate acestea nu incercati sa va depasiti limitele fizice, chiar daca va simtiti foarte bine. Sunteti mult mai optimisti si cu o vitalitate crescuta si veti cauta compania persoanelor alaturi de care sa va pastrati buna dispozitie.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: